Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.05.2017 23:19 - ШОКИРАЩИ РАЗКРИТИЯ лъснаха, заради българския еврокомисар! Истината ще ви СМАЕ! Вижте ТУК!
Автор: zahariada Категория: Новини   
Прочетен: 1596 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  ШОКИРАЩИ РАЗКРИТИЯ лъснаха, заради българския еврокомисар! Истината ще ви СМАЕ! Вижте ТУК!  

imageПравителството Борисов 3 още с влизането си в Министерския съвет, предложи за български еврокомисар, кандидатурата на Мария Габриел.

Екатерина Захариева, която е външен министър от два дена, се разсипа в славословия и венцехваления на „чудесната“ и много „удачна“, и „професионална“ и каква ли още не номинация на въпросната персона Мария Габриел.

imageЗахариева дори имаше наглостта да попита обикновените българи  какво от това, че „българската“  мома Габриел се била оженила за чужденец?!

Да се ожениш за чужденец не е подсъдно. Но да се ожениш за чужденец и да искаш да си български еврокомисар  е израз на неприкрит фалш и лицемерие. Кого ще защитаваш? Родината на мъжа си или „бившата“ си родина?

А СЕГА пък, това е особено укорително.  Защото нашата родина, която е родина и на тези български момички,  тръгнали из Европата да ловуват богати чужденци, има крещяща нужда от увеличаване  раждаемостта на българчетата. Не на мароканчета, дубайчета, германчета и всякакви други националности.

По простата причина, че ако всички българки се оженят в чужбина,  родината ни  ще изчезне.  Само че изчезването на България не притеснява нито Екатерина Захариева, нито Мария Габриел. За тях е важно да не изчезне Евросъюза.

Затова и френското дете на Мария Габриел има две имена, но нито едно от тях не е българско.  Детето се казва Жан-Едуар.

imageНо да вървим нататък. Мария Габриел се е оженила не просто за чужденец. Тя се е оженила за богат чужденец, който е много влиятелен в кръга на брюкселските чиновници. На всичко отгоре той е отявлен и върл активист на Сорос и транснационалните банкстери.

С други думи мъжът на Мария Габриел, Франсоа Габриел е от онези западняци, които се борят да унищожат националните държави. След това да превърнат ЕС, по думите на Федерика Могерини,  в  СВРЪХДЪРЖАВА, в която няколко,  избрани от филанкишията чиновници, да нареждат на страните от цяла Европа кога да кихнат, кога да станат и къде да седнат.

Ето това вече е съвсем неприемливо за българската държава. Понеже ние искаме да  запазим нашата хилядолетна родина. Не само защото тя е най-старата държава в Европа. Но и защото е родина на нашите деца.

Само че Борисов 3 изобщо не се интересува ще я има ли България или ще изчезне. За гуруто на ГЕРБ е важно да изпълни заръката на своите господари. И затова той издига кандидатурата на една жена, която по манталитет и мислене вече не е българка, а представлява интересите на брюкселския соросоиден елит.

Ако продължим нататък ще видим, че тази Мария Габриел ще я правят еврокомисар не за черните й очи. И не за това, че знае френски или английски. А защото мъжът й, ФрансоаГабриел е най-довереният сътрудник на председателя на така наречената Европейска народна партия Жозеф Дол. А Жозеф Дол пък се явява кум на младото семейство Габриел.

Всички знаем, че ЕНП е флагманът на транснационалните Мега корпорации в така наречения „европейски“ парламент.  Тоест същите корпорации, които се опитват да командват целия свят.

imageНо не това е важното. Основното в случая е, че прехваленият Евросъюз започва да действа като МАФИЯ. За чиновниците от Брюксел не са важни толкова качествата на кандидатите. От първостепенна важност е фактът избраните на високи позиции в ЕС хора, като еврокомисарите например, да са от  СЕМЕЙСТВОТО.

Какво означава това?  Ами ето вижте:

Жозеф Дол е не само близък приятел на Франсоа Габриел, който е мъжът на нашата момичка Мария Габриел. Жозеф Дол се  СРОДЯВА   със семейство Габриел, защото им става кум. Така Габриел, мъж и жена, стават част от семейството на брюкселската МАФИЯ. И съответно получават високи постове. И много пари.

А ние искаме тази Мария Габриел да защитава интересите на обикновените български граждани. Това е абсолютно изключено.  И по презумпция няма как да стане. Защото семейство Габриел вече не служи на европейските народи. То служи на транснационалните Мега корпорации.

Точно затова съвсем близко е времето, когато брюкселската мафия ще изчезне завинаги. Понеже на народите вече им писна да хрантутят мафиотски кланове, прикриващи се под маските на еврочиновници.

Автор Иво Македонски  Skandalno.net




Гласувай:
5



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39743525
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031