Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.10.2007 12:02 - Инж. Искра Панчева пое конкретни ангажименти пред жителите на кв. Филиповци
Автор: nzz Категория: Политика   
Прочетен: 944 Коментари: 0 Гласове:
0



„Времето е студено, но всички, които сме тук днес, носим горещи земеделски сърца.” Така, по човешки, инж. Искра Панчева, кандидат за кмет на район Люлин посрещна гостите и жителите на столичния кв. Филиповци на 20 октомври 2007 г.   

„Тази кампания е с особен знак – земеделците за първи път от 11 години се явяваме заедно на избори, а в район „Люлин” при нас са и от БЗНС „Никола Петков”, както и от Съюза на репресираните”, подчерта г-жа Панчева.

Тя представи водачът на самостоятелната земеделска листа за София г-н Петър Величков: „Г-н Величков е с богат административен опит, тъй като два мандата е бил общински съветник. Сред нас е и Велислава Спасова, кандидат за общински съветник в самостоятелната листа на БЗНС за София. Тя е четвърто поколение земеделка, потомък на рода на Александър Стамболийски.”

„Повече от 30 години живея в Люлин и искам кварталът ни да е по-хубав, по-благоустроен, с европейски вид. Това са моите лични мотиви да вляза в кметската надпревара. Опитът ми като зам.-кмет на район Люлин ще ми бъде полезен в бъдещата работа. Строителен инженер съм, с дългогодишна практика в проектирането.Мисля, че е исторически закономерно земеделците да влязат във властта, защото техните гласове винаги са били честни”, мотивира се пред избирателите инж. Панчева. Тя изслуша въпросите на жителите на Филиповци и пое конкретни ангажименти за разрешаване на проблема с канализацията.”Нужен е нов колектор и е възможно да се построи междинна пречиствателна станция, което ще реши въпроса”, поясни инж. Панчева.

 „Тази организация, която е създадена преди 108 години е единствената, която не съдържа вносна идеология. Тя е съюз на народа. Ако искаме да сме силни, трябва всички да застанем зад четирите букви” посочи в своето изказване Петър Величков, водач на листата за София, председател на обл. настоятелство на БЗНС, София-град. „Доверете се на г-жа Панчева и гласувайте за нея – уверявам ви, че ще изберете един разкошен кмет –изключителен професионалист, човек с богат административен опит. Имайки волята да отидете до урните и да дадете своя глас за БЗНС, вие ще дадете доверието си на хора, които ще защитават интересите на гражданите на София. Във Филиповци стои един от най-болните въпроси – този със земите. При здрава организация, при един солиден кмет, при един стабилен общински съвет, тези проблеми могат да бъдат решени. Ние, земеделците, ще бъдем шилото в него и ще държим будни съвестите на хората, които ще гласуват важните за София решения. Няма да ни бъде лесно, защото виждате как се води кампанията за местните избори – със стряскащо много пари. Нека тези, които са решили да се продадат, за да влязат във властта, да са наясно, че утре вече ще са зависими хора”, поясни г-н Величков.

Младата и образована Велислава Спасова се представи като мотивиран млад човек, който има опит в социалната сфера. „За мен е важно, че стоя зад оранжевата идея – потомствен земеделец съм. Не мисля, че съм с нещо по-добра от всички вас, но имам желание да работя.”

„Гласувайте с № 12, защото така ще гласувате за най-българската политическа организация. Сигурен съм, че тези хора ще работят не за себе си, а за всички вас и от сърце желая на всички успех”, пожела и Любен Вичев, председател на обл. Настоятелство на БЗНС-НС, София-град.

 „Тези избори са много трудни, но за нас са особени – заедно сме, единни сме и това ни дава кураж и воля за успех! Няма по-подходящ и по-всеотдаен човек от Искра Панчева за кмет” каза от своя страна Силвия Манчева, блен на ПП на БЗНС.   

На срещата присъстваха Дамян Дамянов, кандидат за кмет на столичен район „Надежда” и Радослав Гочев, председател на ВКРС при ПП „Никола Петков”.

 



Тагове:   Филиповци,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nzz
Категория: Политика
Прочетен: 1692181
Постинги: 242
Коментари: 624
Гласове: 418
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930