Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.03.2008 16:33 - БЗНС-НС призовава българите тази вечер да изключат осветлението в домовете си за 3 минути в знак на протест срещу управлението на тройната коалиция
Автор: nzz Категория: Политика   
Прочетен: 871 Коментари: 0 Гласове:
0



Д Е К Л А Р А Ц И Я

 

от БЗНС-НС

 

БЗНС-НС изразява огромното си възмущение от задълбочаващата се неспособност на правителството да се справи с важните за страната въпроси. Нещо повече, самото то се превръща в генератор на проблеми и корупционни скандали.

         Управляващата тройна коалиция, в която ДПС играе все по – манипулативна и вредна за страната роля, доказа своята некадърност и некомпетентност в условията на членството в ЕС.

         Правителството спекулира с европейските идеи и ценности и се опитва да легитимира срастването на икономически и политически интереси с властта.

Освен, че заблуждават европейските ни партнъори, управляващите се  провалиха в осигуряването на нормален и сигурен живот за българските граждани.

Некомпетентността и арогантността в действията на повечето министерства, държавни агенции и служби, заплашват стабилността на страната, рушат образа на България пред света и са на път да изправят държавата пред поредната национална катастрофа.

Спрените плащания по предприсъединителните програми САПАРД, ФАР и ИСПА и опасността от нови финансови санкции по сруктурните фондове на ЕС, наглото и неадекватно поведение на министрите на  бедствията и авариите, на труда и социалните грижи, на транспорта, на МВнР и на МВР, корупционните скандали, разтърсващи ежедневно държавата и политическите чадъри над престъпници и бизнесмени от сивата икономика, както и протекциите над висши ръководители от системата на МВР, са само част от примерите за това престъпно и унизително за  българските граждани управление.

Българските институциите са в състояние на пълен хаос!

БЗНС-НС призовава всички български граждани тази вечер в 20.30 часа  да изключат осветлението в домовете си за три минути, в знак на протест срещу обществено-политическото затъмнение, наложено от тройната коалиция през изминалите три години! 



Тагове:   вечер,   нс,   БЗНС,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nzz
Категория: Политика
Прочетен: 1684903
Постинги: 242
Коментари: 624
Гласове: 418
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031